Velkommen 2023 – Og sikke et år 2022 blev!

ogimage

I 2022 sprang jeg ud som fuldtids selvstændig efter at have opsagt mit faste og sikre funktionærjob. ⭐️
Året har budt på en masse spændende opgaver med både hjemmesider, webshops og fotografering for både eksisterende og nye kunder. Jeg har nydt hele året, som er fløjet afsted med gode samarbejder og projekter.

2023 bliver mit 10. år med aktivt CVR-nummer, og jeg glæder mig til at se hvad det byder på af endnu flere spændende opgaver.

Størst af alle oplevelser i 2022, var da jeg i april blev far til den skønneste dreng, Emil, som jeg nyder at være sammen med hver eneste dag, imens jeg også passer hjemmekontoret. ????

Jeg vil gerne sende et kæmpe stort tak til alle eksisterende og nye kunder for tilliden, når det kommer til jeres web og fotoprojekter. Og en stor tak til alle der anbefaler mig til andre, både som fotograf og webudvikler. ????????

Jeg glæder mig med fornyet energi til hvad det nye år må byde på, samt en masse spændende kommende opgaver. ????⭐️

De bedste nytårshilsner til dig der følger med og dine nærmeste,
Steffen.
www.steffenchristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *