TID TIL EN NY HJEMMESIDE?

Jeg designer og udvikler professionelle og veloptimerede hjemmesider til både mindre og større virksomheder – altid uden hemmelige priser, lange bindinger, og ugennemskuelige kontrakter.

Vil du se bedre ud på nettet?

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil online og det er vigtigt at dine besøgende og potentielle kunder får en god oplevelse når de besøger dig på internettet. Med en professionel og gennemtænkt hjemmeside kan du sikre at dine kunder altid får det bedst mulige indtryk af din virksomhed digitalt.

Jeg har arbejdet professionelt i den digitale branche i mere end 10 år og ved hvad der virker for din forretning. Mit mål er altid at levere et ordenligt produkt og et ærligt samarbejde hvor vi kan se hinanden i øjnene hele vejen igennem.

Ved at vælge mig som din nye digitale partner slipper du for sælgere der lover mere end de kan holde, du får altid ejerskab over hele løsningen uden bindinger og underlige kontrakter. Du får en fast samarbejdspartner du kan stole på.

udvalg-af-arbejde

Professionelle hjemmesider til fair priser

Jeg leverer altid et færdigt produkt til tiden og efter aftale. Prisen for en hjemmeside afhænger af antal sider, funktioner og kravspecifikationen. Det er altid gratis at få et uforpligtende tilbud.

Hvad er der altid med?

KOM I GODT SELSKAB

Her et udpluk af mine seneste hjemmeside og webshop cases.

3 gode grunde til at
investere i et nyt website

Responsivt webdesign

Langt over halvdelen af danskerne besøger hjemmesider fra mobiltelefonen og derfor er det vigtigt at din hjemmeside fungere på alle skærmstørrelser. En mobilvenlig hjemmeside er alt afgørende hvis du vil sikre en god brugeroplevelse og have gode placeringer på Google.

Bedre brugeroplevelse

Skab en bedre oplevelse og tryghed for dine kunder når de besøger din nye hjemmeside. En bedre brugeroplevelse vil give flere kunder lyst til at konvertere og kontakte dig direkte fra din hjemmeside, derfor sætter jeg altid den besøgende bruger i centrum når jeg udarbejder hjemmesider.

Robust kodning

Koden bag hjemmesiden er ligeså vigtigt som et fundament på et hus. Kort sagt har brug for en hjemmeside hvor fundamentet er godt bygget så det er skalerbart, veloptimeret, sikret mod hackning, og fremtidssikret så søgemaskinerne bedre kan indeksere og forstå din hjemmeside.

Er du klar til en uforpligtende snak?

+45 60 47 47 49

Jeg er altid frisk på en snak omkring dit næste projekt. Skriv eller ring og lad os tage en uforpligtende og indledende snak.


  Ofte stillede spørgsmål

  Mangler du stadig svar på et spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål her, og ellers er du velkommen til at kontakte mig her hvis du ikke fandt hvad du ledte efter.

  Det tager normalt mellem to og seks uger at få lavet din hjemmeside færdig.

  Der er dog flere faktorer der kan gøre sig afgørende for projektets udarbejdelse der vil give lidt længere leveringstid som kompleksitet, omfanget af revisioner, dine svar tider og indholdet på hjemmesiden.

  Du får altid ved accept af tilbuddet en forventet tidshorisont over projektet.

  Webhotel og e-mail er altid særskilt i tilbuddet, da jeg altid overladet hostingen af hjemmesiden til dem der er bedst til det.

  Jeg tilbyder at hjælpe med webhotel opsætning igennem mine samarbejdspartnere, her starter prisen på 895,- om året for hosting af hjemmesiden.

  Hvis du selv vil finde og oprette web hosting er det også helt okay.

  Ja, når din faktura er betalt er alt ejerskab over hjemmesiden, design og koden bag dit.

  Mange virksomheder laver billige hjemmesider, men binder dig derefter i lange kontrakter hvor du ikke selv ejer din hjemmeside bagefter. Jeg vil anbefale dig altid at finde en webleverandør hvor du selv ejer hele løsningen bagefter.

  Ja du kan selv opdatere og vedligeholde din hjemmeside. Hjemmesiden er bygget i det verdenskendte system WordPress og der findes utallige guides, videoer m.m. på nettet der kan hjælpe dig med hvordan du redigere i siden.

  Jeg tilbyder også hjælp til redigering og vedligehold af din hjemmeside hvis du får behov for det.

  Hvis du er gået i stå eller har brug for hjælp til din hjemmeside tilbyder jeg forskellige ydelser, både på konsulentbasis, klippekort ordning eller faste serviceaftaler.

  Du kan læse mere omkring support og vedligeholdelse af hjemmesider her.

  Ja, der er ikke grænser for mulighederne med dit kommende webprojekt. Kontakt mig gerne hvis du har brug for sparring, gode råd eller et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt.

   

  Alle hjemmesider og webshops jeg leverer til mine kunder er altid teknisk søgeoptimeret. Dette betyder at du har det bedste fundament for din videre markedsføring online.

  Siden bliver også hastighedsoptimeret så du får en hurtig indlæsningshastighed der giver en bedre oplevelse for dine besøgende.

  Hvis du ønsker mere søgeoptimering efter lancering af hjemmesiden har jeg nogle partnere i mit netværk jeg kan anbefale dig som jeg selv stoler på og bruger.

  Jeg hjælper gerne med at få taget billeder til hjemmesiden. Du kan læse mere omkring fotografering her.

  REFERENCER