FOTOGRAFERING

Ligner jeres medarbejder portrætter noget der er taget med en gammel Nokia? Bruger I kun stock billeder på hjemmesiden? Og burde I egentligt bare få taget nye billeder? Så book mig som fotograf og få et professionelt photoshoot der giver værdi på alle medier.

På tide med nye billeder?

Når jeg ikke arbejder med hjemmesider og online markedsføring foran computeren er jeg til at finde bag kameraet. Jeg har en stor passion for fotografering og tager primært billeder af events og erhverv med kamera og drone men er altid åben for nye opgaver og udfordringer.

Jeg fotograferer i hele landet men holder til ved Slagelse på Vestsjælland. Hvis du har brug for at få taget nye billeder til din virksomhed eller i privat regi er du velkommen til at kontakte mig på 60 47 47 49 eller e-mail steffen@scphoto.dk. Jeg har pressekort fra Danske Medier samt drone certifikat fra Trafikstyrelsen hvis opgaven kræver det.

Alt omkring min fotografering har jeg samlet på min foto hjemmeside SCPhoto.

Fotograf Steffen Christensen SCPhoto

Er du klar til en uforpligtende snak?

+45 60 47 47 49

Jeg er altid frisk på en snak omkring dit næste projekt. Skriv eller ring og lad os tage en uforpligtende og indledende snak.


    KOM I GODT SELSKAB

    Jeg samarbejder med alle typer brands og virksomheder. Her et udpluk af mine seneste referencer.