SUPPORT OG VEDLIGEHOLDELSE

Slip for bekymringer med mig bag rattet på din hjemmeside. Jeg sørger for din hjemmeside er teknisk opdateret, vedligeholdt og hjælper gerne med rettelser på hjemmesiden.

Har du brug for hjælp til din hjemmeside?

Din hjemmeside skal opdateres, vedligeholdes og optimeres løbende for den altid virker præcist som den skal. Udover den tekniske opdatering og vedligehold er det også vigtigt at få opdateret indholdet på din hjemmeside, så den altid fremstår aktuel og korrekt.

Det med at få rettet på hjemmesiden, opdateret, taget backup, vedligeholdt og teknisk optimeret er for mange en opgave der er meget uoverskuelig at få udført. Du føler dig måske usikker på om du gør det rigtige eller om du nu ødelægger noget der får siden til at gå ned, eller også kniber det bare med at få de rettelser ind som man bør få tilføjet på hjemmesiden.

Jeg tilbyder support, hjælp og vedligehold af hjemmesider og webshops enten på timebasis eller klippekorts ordninger. Kontakt mig gerne for at høre dine muligheder, og få et uforpligtende tilbud på support og vedligehold af din hjemmeside.

support og vedligehold.png

Hurtig hjælp når det hele driller

Jeg leverer altid hurtig og kompetent support til din hjemmeside eller webshop hvis uheldet skulle være ude og du får brug for hjælp.

KOM I GODT SELSKAB

Jeg samarbejder med alle typer brands og virksomheder. Her et udpluk af mine seneste referencer.

Er du klar til en uforpligtende snak?

+45 60 47 47 49

Jeg er altid frisk på en snak omkring dit næste projekt. Skriv eller ring og lad os tage en uforpligtende og indledende snak.


  Ofte stillede spørgsmål

  Mangler du stadig svar på et spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål her, og ellers er du velkommen til at kontakte mig her hvis du ikke fandt hvad du ledte efter.

  Ja, jeg kan både hjælpe med at indsætte og tilrette dit eksisterende indhold, tilpasse billeder, tage nye billeder og hjælpe med at skrive nye tekster.

  Hvis du vil have nye sider oprettet på hjemmesiden hjælper jeg gerne med at få dem oprettet korrekt, sætte dit indhold ind. tilpasse billeder og optimere siden korrekt til Google og andre søgemaskiner.

  Hvis din hjemmeside er bygget i et CMS som WordPress, Magento eller lignende er det vigtigt at holde den opdateret for at undgå sikkerhedshuller der kan øge chancen for at blive hacket, undgå fejlbeskeder samt får du gavn af nye funktioner, forbedret ydelse og sikkerhed.

  Jeg tager altid backup af din løsning før jeg opdaterer den for at undgå eventuelle fejl der kan opstå ved en opdatering.

  Det meste af tiden er hackere ikke interesserede i hvad de kan gøre eller få ud af din hjemmeside eller webshop, det handler mere om hvad de kan få ud af at inficere dine filer på webstedet for at opsnuse e-mails, dankort numre, eller på anden måde installere malware og spyware på dine besøgendes computere.

  De vil kort fortalt altså hoppe på og udnytte din side til at få fat i data omkring dine besøgende som de videre kan bruge til phishing og meget værre.

  Nogen gange vil du også støde på hackere der kun gør det fordi de kan – det kan være for at udsende politisk beskeder, eller for at vise de kan.

  Hvis du vil have lavet en ny hjemmeside eller webshop kan du læse mere om det her.

  Hvis du allerede har en eksisterende side kan jeg sagtens rykke dit indhold og billeder med over i den nye løsning.

  Ja, jeg tilbyder gerne en fast serviceaftale til en lav pris pr. måned for at vedligeholde til hjemmeside.

   

  Ja jeg sælger klippekort på 5, 10, 25 og 50 timer hvor timeprisen er en del lavere fordi du forudbetaler timerne.