SÆLG ONLINE MED EN WEBSHOP

Hvis du vil sælge online får du brug for en webshop. Jeg udvikler og designer professionelle webshops i Shopify eller WooCommerce, som præsenterer dine produkter og din virksomhed til kunder døgnet rundt.

En skræddersyet og køreklar webshop

Få en køreklar og professionel webshop der gør det muligt at sælge dine produkter online. Webshoppen er skræddersyet til din virksomhed og med en WooCommerce eller Shopify webshop løsning får du et fleksibelt og brugervenligt system, hvor du selv let kan håndtere den daglige drift.

Hvis du ikke interesserer dig for alt det tekniske bag en webshop, så lad mig stå for det. Jeg leverer en løsning der er klar til at tage imod ordrer og efterlader dig ikke i det store ukendte land. Så snart webshoppen er klar hjælper jeg dig sikkert og trygt med opstartsfasten så du ved hvordan skal håndtere produkter, ordrer og kunder i shoppen.

Jeg sørger for at hjælpe med opsætning af hele shoppen, fragt, betalingssystem og hjælper dig gerne efter lancering af shoppen også.

udvalg-af-arbejde

Effektive og brugervenlige webshops
der konverterer kunder

Jeg leverer altid et færdigt produkt til tiden og efter aftale. Prisen for en webshop afhænger af funktioner og kravspecifikation. Det er altid gratis at få et uforpligtende tilbud.

Hvad er der altid med?

KOM I GODT SELSKAB

Her et udpluk af mine seneste hjemmeside og webshop cases.

hjælp til din webshop

Står du overfor udfordringer med din nuværende webshop? Skal du have rettet til, lavet nyt design, optimeret din shop, integreret nye moduler eller udvidelser?

Så kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder professionel sparring og support til både WooCommerce, Shopify, Magento, OpenCart og mange andre webshop systemer.

Læs mere under support og vedligeholdelse.

Er du klar til en uforpligtende snak?

+45 60 47 47 49

Jeg er altid frisk på en snak omkring dit næste projekt. Skriv eller ring og lad os tage en uforpligtende og indledende snak.


  Ofte stillede spørgsmål

  Mangler du stadig svar på et spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål her, og ellers er du velkommen til at kontakte mig her hvis du ikke fandt hvad du ledte efter.

  Det tager normalt mellem fire og otte uger at få lavet din webshop færdig.

  Der er dog flere faktorer der kan gøre sig afgørende for projektets udarbejdelse der vil give lidt længere leveringstid som kompleksitet, omfanget af revisioner, dine svar tider og indholdet på hjemmesiden.

  Du får altid ved accept af tilbuddet en forventet tidshorisont over projektet.

  Webhotel og e-mail er altid særskilt i tilbuddet, da jeg altid overladet hostingen af webshoppen til dem der er bedst til det.

  Jeg tilbyder at hjælpe med webhotel opsætning igennem mine samarbejdspartnere, her starter prisen på 895,- om året for hosting af webshoppen.

  Hvis du selv vil finde og oprette web hosting er det også helt okay.

  Ja, når din faktura er betalt er alt ejerskab over webshoppen, design og koden bag dit. I Shopify som er et hosted webshop system ejer du dog ikke koden bagved.

  Mange virksomheder laver billige webshops men binder dig i lange kontrakter hvor du ikke selv ejer din shop bagefter. Jeg vil anbefale dig altid at finde en webleverandør hvor du selv ejer hele løsningen bagefter.

  Ja du kan selv opdatere og vedligeholde din webshop. Webshoppen er enten opsat i enten Shopify eller WooCommerce og der findes utallige guides, videoer m.m. på nettet der kan hjælpe dig med hvordan du redigere i siden.

  Jeg tilbyder også hjælp til redigering og vedligehold af din webshop hvis du får behov for det.

  Hvis du er gået i stå eller har brug for hjælp til din webshop tilbyder jeg forskellige ydelser, både på konsulentbasis, klippekort ordning eller faste serviceaftaler.

  Du kan læse mere omkring support og vedligeholdelse af webshops her.

  Ja, der er ikke grænser for mulighederne med dit kommende webprojekt. Kontakt mig gerne hvis du har brug for sparring, gode råd eller et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt.

  Alle webshops jeg leverer til mine kunder er altid teknisk søgeoptimeret. Dette betyder at du har det bedste fundament for din videre markedsføring online.

  Siden bliver også hastighedsoptimeret så du får en hurtig indlæsningshastighed der giver en bedre oplevelse for dine besøgende.

  Hvis du ønsker mere søgeoptimering efter lancering af webshoppen har jeg nogle partnere i mit netværk jeg kan anbefale dig som jeg selv stoler på og bruger.

  Jeg hjælper gerne med at få taget billeder til webshoppen. Jeg tager både erhvervsportrætter, produktbilleder, packshots og meget mere. Du kan læse mere omkring fotografering her.

  REFERENCER