DET SIGER KUNDERNE

Se udtalelser fra mine kunder og læs mere om hvordan samarbejdet har været, og hvilket udbytte de har fået ved at samarbejde med mig om deres hjemmeside og webshop.

Flemming Vindelev

SCWEB yder en fantastisk service! Høflig og imødekommende samt altid hurtig til at svare. Ingen opgaver er for store eller små. Vi er meget tilfredse, og vil helt bestemt anvende SCWEB i fremtiden ?

Mathias Frandsen, Aunor

Sindssyg nem og hurtig service fra Steffen. Jeg kan klat anbefale SCWEB ? Vi kommer helt sikkert tilbage

Dorthe, Bogboss

Steffen er effektiv og let at samarbejde med. Lyttende og vidende. God til at kommunikere, uanset om man som kunde ved meget, lidt eller nada om webdesign.

Thomas, Skælskør Murerforretning

Kan kun anbefale Steffen han kan sit kram.

Gitte Hansen, Gittes Troldeunger

Jeg blev kontaktet af Steffen angående om min gamle hjemmeside skulle opdateres og skiftes til noget andet. Det var lige på det rigtige tidspunkt, og Steffen har lavet en rigtig flot hjemmeside til mig. Han holder det han lover, og hurtigt var den nye hjemmeside oppe og køre.

Jacob Vedel Hejlesen, Sommerlyd

LIVE4200 har givet Steffen opgaven med at producere ny hjemmeside for musikfestivalen Sommerlyd. Steffens arbejde har indfriet vores forventninger til fulde. Steffen har været særdeles effektiv, og har responderet hurtigt på samtlige henvendelser. Vi kan på baggrund af dette kun give Steffen de største anbefalinger.

Bill & Laila, vkregnskab.dk

Vi har fået lavet den hurtigste og mest professionelle hjemmeside af steffen. Med personlig rådgivning og råd. Ændringer og spørgsmål blev besvaret og lavet med det samme. Samtidig en hjemmeside til overkommelig pris. En webmaster der klart kan anbefales 🙂

Oliver, badmester.dk

Da vi skulle have opdateret vores hjemmeside, kom vi i kontakt med 3 firmaer. Efter kort snak med Steffen, var vi ikke et sekund i tvivl om hvem leverandøren skulle være. Vi indgik en aftale, alt overholdt og udført til ug. Stor anbefaling herfra.

Ditte Lindqvist

Hold da helt op ! Steffen er en SUPER dygtig Webudvikler og fortjener mere end +5 stjerner. På meget kort tid har Steffen sat sig ind i mine forventninger omkring min Webshop, og ikke nok med det, han har også designet den virkelig flot, og gjort den klar til lancering på et TOPniveau man sjældent oplever. Jeg er SÅ TAKnemmelig ????

Conny Linnebjerg Enevoldsen, WestWooly

Steffen har givet min webshop en flot up-date og været virkelig skrap i.f.t. mine ønsker og behov. At han tilmed har kunne klare opgaven hurtigt og på få timer er blot endnu et plus. Jeg giver Steffen 5 ud af 5 stjerner

Sandra Lisbygd, Silkegrønt

Steffen er en super kompetent og imødekommende person, som man kan regne med. For mit vedkommende bruger jeg Steffen, hvis teknikken driller. Han står på speed dial på telefonen og er altid klar til at hjælpe. Lidt som at have en god ven, man lige kan ringe til. Så dejligt! Varmeste anbefaling herfra.

Mia Safehaven, Huset Progressus

Steffen har hjulpet med at lave vores hjemmeside og logo, og vi er ovenud tilfredse med resultatet. Steffen har selv været kreativ, er hurtig til at lave ting og ændringer, og jeg har altid oplevet mig godt behandlet. Jeg kan kun anbefale Steffen. Hans priser er også meget fair! ☺️

Poul Buur, Jesperforeningen Slagelse

Havde behov for en kompetent sparring omkring ny Hjemmeside. Vi oplevede, at Steffen havde tjek på alt både teknik og det visuelle. Han var engageret fra start af vores samarbejde, og alle aftaler blev overholdt 100%. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde. Jesperforeningen-Slagelse

Anja Robanke

Jeg har arbejdet sammen med Steffen i noget tid nu og jeg har kun positivt at sige. Han er så dygtig og har kunnet hjælpe mig i ALLE situationer, hvor jeg har haft brug for hans viden og kunnen. Han er lyn hurtig og svarer også altid i fart. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Steffen og ser frem til mere i fremtiden 🙂

René Sejling, renesejling.dk

Jeg har brugt Steffen når jeg har haft lidt for travlt selv, og han har altid løst mine opgaver hurtigt og effektivt. ????

Troels Lund, Slagelse Auto Sport

Slagelse Auto Sport er meget tilfredse med vores nye hjemmeside, som du har udviklet. Et flot resultat. Tusind tak!

Kira Madsen, Knoldens Ishus

Jeg kan varmt anbefale scweb.dk. Super pålidelig, personlig og ingen opgaver er for små eller store. Steffen har lavet Knoldens hjemmeside, præcis efter mine anvisninger, helt fra bunden. Jeg har ugentlige rettelser og de bliver efterkommet lynhurtigt og præcist. Derudover kan Steffen stave og dvs., at hjemmesiden konstant fremstår top professionelt. 5 stjerner herfra

Entreprenør og vognmand Tommy Jensen

Selv om jeg har været selvstændig i mange år og mest har kørt lastbil, laver jeg mange andre opgaver, men havde aldrig haft en hjemmeside, hvor man kunne se hvad jeg tilbyder. Det talte jeg med Steffen om og han fik hurtigt lavet en hjemmeside til mig, som viser hvad jeg kan. Han har f.eks. været ude og tage billeder af nogle opgaver, lavet søgeoptimering – så hjemmesiden kommer frem, når der søges på forskellige arbejdsopgaver. Jeg har efterfølgende oplevet en stor stigning i henvendelse om forskellige opgaver. Jeg vil gerne give Steffenchristensen.dk de bedste anbefalinger.

John Venning, EL HUSET Glumsø

"At vi i EL HUSET i Glumsø skiftede fra et stort og håbløst web bureau til Steffen Christensen, er noget at det bedste vi har gjort længe. Det er rigtig rart at personen man snakker med, også er ham der kender en og løser opgaven som han ved vi ønsker det gjort. Har vi en opgave, så er Steffen god til at komme med løsningsforslag og lynhurtig til at løse det. Vi er rigtig glade for dette samarbejde, og Steffen får 5 stjerner herfra. En stor bonus er, at skal vi bruge nogle billeder til hjemmesiden af medarbejdere eller andet, så er Steffen også her rigtig skrap."

Iben Soffy, Pargaard

Vi har ikke arbejdet så længe med Steffen men indtil videre har det været ukompliceret, professionelt og vi har tillid til at arbejdet bliver gjort på bedst mulig vis. Vi vil derfor gerne anbefale ham til andre - især til dem som har brug for et samarbejde der ikke kræver meget tid og kommunikation før man kan gå igang

Frederik Schøne, GrowTek

Kompetent og dygtig udvikler. Vi anvender Steffen som vores faste udvikler og rådgiver indenfor IT hos growtek.dk Årsagen til at vi anvender Steffen, er fordi han reagerer hurtigt og altid klare den opgave han får. Kæmpe anbefaling herfra!

Sandie Grandt Nielsen, Bylaesoe

Steffen står for arbejdet på min webshop bylaesoe.com - uanset hvad jeg har af opgaver, så klarer han det altid hurtigt for mig. Jeg har en klippekortsløsning, hvilket passer mig perfekt. Jeg synes det er rart at jeg ikke behøver betale et fast beløb hver måned, da det varierer hvor meget brug for hjælp jeg har. Steffen er kompetent, flink og hurtig. 5 lysende stjerner herfra!

Kim Skovsby, Fotografuddannelse

"Super dygtig og let og ukompliceret at arbejde samme med. Er god til finde problemer og løse dem. Det er altid en fornøjelse og med en stor sikker tillid at aktiver Steffen på et projekt. Kan kun varmt anbefale Steffen"

Camilla Vangsgaard, KAILO Yoga

"Steffen var helt fantastisk i udarbejdelsen af vores hjemmesiden, som bl.a. skulle have funktionen at kunne skifte imellem sprog. Vi er fået en dejlig hjemmeside der overgik fra squarespace til wordpress, med SEO optimering og design fuldstændig efter eget ønske. Altid hurtig respons-tid og meget hjælpsom. TAK STEFFEN!"

Troels Christensen

"Jeg har arbejdet sammen med Steffen i 7 år i forskellige sammenhænge - som politiker - som forenings-mand og som musiker. Jeg får altid lavet mine ting til tiden, store som små rettelser og fornyelser af mine hjemmesider. Priserne er rimelige og Steffen ved han han har med at gøre. Så hvorfor skifte? Steffen får mine bedste anbefalinger..."

Jonas Labied, Hundestedet

"Steffenchristensen.dk har været en stor hjælp til at løse nogle problemer på min hjemmeside. Han er lynhurtig og rigtig fair med prisen. Kan varmt anbefales"

Jonas Jensen, DK Vikarservice

"Steffen har leveret hurtig og god service, hver gang vi har haft brug for noget i forhold til ændringer eller tilføjelser på vores hjemmeside."