SCWEB

STEFFEN CHRISTENSEN

Med mere end 15 års professionel erfaring hjælper jeg dig gerne hele vejen i mål med dit online projekt.

Om SCWEB

Mit navn er Steffen Christensen og jeg har i mere end 15 år arbejdet professionelt i den digitale branche indenfor webudvikling, webdesign og online markedsføring. I de år har jeg opnået en stor viden og erfaring der betyder at jeg ved hvad der virker, hvad der ikke virker og hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt. Jeg har været indover utallige webshops og hjemmesider for både mindre, mellemstore og større virksomheder i hele Danmark.

Til daglig driver jeg SCWEB. SCWEB er et enkeltmands webbureau i Slagelse hvor jeg hjælper mindre og større virksomheder med hjemmesider, webshops, søgeoptimering og support som jeg startede fuldtid på  i januar 2022 efter flere år som freelance webudvikler.

Jeg har siden 2013 arbejdet freelance med webudvikling, hjemmesider, og webshops ved siden af mit daglige arbejde. I slutningen af 2021 tog jeg beslutningen om at sige min daglige stilling op for at arbejde fuld tid som selvstændig med webfirmaet SCWEB.

Jeg er uddannet bachelor i konceptudvikling og multimediedesigner fra Erhvervsakademi Sjælland i Slagelse. Med en både kreativ og teknisk baggrund har jeg mulighed for at gennemskue hvad der er muligt og hvordan det løses bedst, så det matcher jeres forretning og ønsker.

Udover det er jeg 32 år gammel,  kærester med Sisse, husejer, far til Emil og hundefar til Karlo. Jeg bor i en lille by tæt på Slagelse der hedder Næsby Strand.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din hjemmeside, webshop løsning eller fotoopgave. Hvis du er interesseret i en uforpligtende snak er du velkommen til at sende en e-mail eller ringe på 60 47 47 49.

steffen
VIL DU CONNECTE?

Er du klar til en uforpligtende snak?

+45 60 47 47 49

Jeg er altid frisk på en snak omkring dit næste projekt. Skriv eller ring og lad os tage en uforpligtende og indledende snak.


    KOM I GODT SELSKAB

    Jeg samarbejder med alle typer brands og virksomheder. Her et udpluk af mine seneste referencer.