Ofte oversete fejl i WordPress

Ofte oversete fejl i WordPress

WordPress er et fantastisk system til folk der er vil lave deres egen hjemmeside. Det er både godt til de erfarne, og til dem der er helt nye til at lave hjemmesider. WordPress kræver ikke du kan programmere for at komme i gang, det er SEO-venligt, er nemt at anvende og der er et kæmpe community bag til at hjælpe dig både på dansk og engelsk hvis der skulle opstå problemer.

Hvis du er enten er ny eller erfaren WordPress bruger, så er der nogle fejl der ofte bliver overset som faktisk er super vigtige at få styr på.

Se de 5 ofte oversete fejl i WordPress her

 1. Du opdaterer ikke din WordPress installation
  Selvom din hjemmeside fungerer upåklageligt, er det stadig vigtigt at opdatere WordPress, dine plugins, og dit tema.  Det er en af de vigtigste opgaver som ejer af en hjemmeside, at sørge for din hjemmeside er opdateret. Opdateringerne bringer ikke kun nye funktioner til hjemmesiden, men sørger også for at fejl bliver rettet og sikkerheds hullerne bliver lukket.
 2. Du tager ikke backup og mangler sikkerhed på din hjemmeside.
  Husk du altid skal have en velfungerende backup hvis uheldet skulle være ude, de fleste webhoteller har fuld daglig backup af både hjemmesidens filer og database. Hvis din webudbyder ikke tilbyder backup, findes der mange backup plugins du kan hente og installere. Jeg kan også kun anbefale at installere sikkerhedsplugin der sørger for at holde ubudne gæster for døren, samt fortælle dig hvis der er noget der ikke er som det skal være.
 3. Du laver ændringer i dine temafiler uden at bruge et child-tema
  Når du skal til at lave ændringer i dit tema, er det vigtigt at du har lavet et child-tema. Det kan være du vil ændre i din functions fil, CSS styling eller lignende, men hvis du ændrer i temaet uden at have et child-tema vil alle dine ændringer blive overskrevet næste gang du opdaterer dit tema. Du kan enten selv lave dit child-tema, eller bruge “Child Theme Configurator” til det som du kan finde her
 4. Du sletter ikke standardindholdet
  Når du installerer WordPress, opretter systemet selv noget standardindhold, som er Sample Page og Hello world indlægget.  Slet det, det gør intet gavn for din side og ligger blot og fylder.
 5. Du har installeret tusindvis af plugins
  Der er mange, rigtig mange, plugins tilgængelig til WordPress og mange af dem kan de samme funktioner. Du har mange muligheder, og det kan være fristende at installere flere forskellige optimeringsplugins og tre sikkerhedsplugins, men det er ikke uden konsekvenser.Når du installerer mange plugins sløver det din hjemmeside, åbner for potentielle sikkerheds huller, du skal sørge for at holde dem opdateret og hvis et plugin fejler kan det få hele hjemmesiden at gå ned. Vælg derfor dine plugins med omhu, og prøv at brug så få som muligt.

Har du nogle fejl du gerne vil tilføje til listen? Skriv dem i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *