Gratis billeder, her finder jeg de bedste

Gratis billeder, her finder jeg de bedste

Når jeg arbejder med mine affiliate sider, projekter eller nye hjemmesider skal jeg oftest bruge en masse billeder – nogen af billederne tager jeg selv, men en stor del af dem finder jeg på stock photo hjemmesider hvor jeg kan få kvalitets billeder i høj opløsning. Her i dette indlæg kan du læse mere om stock photos, samt hvor jeg finder de bedste billeder helt gratis.

Det gode ved stock photos er at mange af fotograferne der tager dem er virkelig dygtige, og de fleste stock photo hjemmesider har en meget hård kvalitetspolitik der gør at alle billederne er af så høj kvalitet, at de ligeså godt kunne være taget af professionelle fotografer.

Dog kan stock photos til tider være rigtig dyre, men det gør flere og flere hjemmesider op med nu og du kan derfor sagtens finde kvalitets billeder på nettet i meget høj opløsning som du kvit og frit kan bruge.

De hjemmesider med gratis billeder jeg har haft stor glæde af at bruge er

  1. www.unsplash.com
  2. www.pixabay.com
  3. www.pexels.com

Fælles for alle siderne er at der er gratis billeder du kan bruge i meget høj opløsning og af høj kvalitet. De fleste af dem må du også bruge gratis, også kommercielt, hvilket er kæmpe plus når du driver en online forretning.

Alle tre sider har ved hvert billede skrevet hvordan du må anvende billedet, de fleste er gratis og uden krav af kreditering. Selvom kreditering ikke er et krav, er det dog velset af mange at gøre det alligevel.

Der kommer hele tiden flere og flere billeder, og udvalget er rigtig stort i stort. Så hvis du er træt af at betale for dine billeder til hjemmesider, så vil klart anbefale dig at kigge på de tre ovenstående sider.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig, og hvis du har brug for hjælp til en opgave giver jeg gerne et uforpligtende tilbud.

Tak fordi du læste med, vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *