Google November spam opdatering 2021

Google November spam opdatering 2021

Google er lige blevet færdige med at rulle deres seneste spam opdatering, opdateringen bliver rullet ud den næste uges tid på hele indekset.

Den seneste spam opdatering har til formål at gøre op med sider der ikke følger Googles guidelines, og her har langt de fleste virksomheder der arbejder seriøst med deres online markedsføring ikke noget at frygte, dog er der et par områder du kan tjekke.

Har du kopieret andres tekster?

Hvis du har været lidt uoriginal og valgt at kopiere dine konkurrenters produktsider, ydelser, kursus, blogindlæg eller andet materiale skal du have det fjernet hurtigst muligt. Duplikeret indhold er et kæmpe no-go og bliver straffet af Google i denne opdatering.

Har du været lidt for kreativ?

Hvis du har været lidt for kreativ og brugt “snyde” teknikker til at komme højere op i søgeresultaterne, få miniature indekseret, snydt med struktureret data eller andre små tricks skal du se at få rettet op på det hurtigst muligt. Du har stor sandsynlighed for at blive straffet af denne optimering fra Google. 

Har du været hacket?

Hvis din hjemmeside har været hacket og vildledt en masse spam så kan du risikere at blive straffet i denne opdatering. Sørg for at få ryddet op i den hackede installation, noindex sider fra Google der er spam samt genindsende et korrekt sitemap til Google så den ved du ikke har problemer mere.

Hvis du er I tvivl om du har trådt ved siden af Googles retningslinjer kan du læse dem direkte her hos Google

Skal du have hjælp til søgeoptimering på hjemmeside?

Hvis du er blevet straffet i opdateringen og ønsker hjælp til for eksempel at rydde op på en hacket WordPress side er du velkommen til at kontakte mig. Jeg tager gerne et uforpligtende kig på din hjemmeside og ser om jeg kan hjælpe dig.

Du kan sende mig en e-mail på web@steffenchristensen.dk eller ringe på 60 47 47 49.

Tak fordi du læste med, vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *