WordPress ekspert fra Slagelse
med over 15 års erfaring

Klar til at hjælpe dig med din WordPress hjemmeside eller webshop

Driller din WordPress hjemmeside, eller mangler den at blive opdateret?

Har du en hjemmeside i WordPress der er gået i stykker? Har du opdateret den og nu vil den ikke virke? Eller oplever du andre udfordringer med din WordPress hjemmeside? Måske skal den bare opdateres med dit nyeste indhold?

Jeg har over 15 års erfaring med WordPress og kan også hjælpe dig. Uanset om du har brug for support, nye funktioner, hjælp til en hacket hjemmeside eller hastighedsoptimering skal jeg nok hjælpe dig videre.

support og vedligehold.png
wordpress2

WordPress support uden bekymringer

Slip for bekymringer over din hjemmeside skal opdateres med min WordPress support. Jeg sørger gerne for at din hjemmeside altid er teknisk opdateret og vedligeholdt. Det giver dig garanti for at alt der foregår bagved som det skal og hjælper med at holde hackere ude af din hjemmeside.

Hvis din hjemmeside trænger til at få opdateret indhold, billeder eller andet hjælper jeg også gerne.

Jeg tilbyder både faste support aftaler til gode priser med fri support, klippekorts løsninger og ad-hoc arbejde til timefakturering.

Er din WordPress hjemmeside blevet hacket?

Så snart Google og de andre søgemaskiner opdager din hjemmeside eller webshop er blevet udsat for et hacker angreb, sættes en stor advarsel ind på søgeresultaterne omkring din hjemmeside og det kan koste mange besøgende. De færreste besøgende vil frivillige klikke ind på din hjemmeside hvis der er en rød advarsel ved hjemmesiden – det er derfor vigtigt at hvis din WordPress er blevet hacket at du får renset filerne for malware og udbedret din hjemmeside hurtigst muligt.

Alle henvendelser omkring en hacket WordPress hjemmeside håndteres som hasteopgaver, jeg tager mig af opgaven og hjælper dig videre hurtigst muligt og hjælper din hjemmeside med at få fjernet malware og opsat beskyttelse så det forhåbentlig ikke sker igen.

wordpress1
wordpress3

Er din WordPress hjemmeside langsom?

Hvis din WordPress hjemmeside er blevet langsom kan det koste konverteringer og dårlige placering på Google og de andre søgemaskiner. En langsom hjemmeside kan skyldes mange ting, og der er mange parametre der kan skrues på for at få indlæsningshastigheden til at blive bedre.

Jeg hjælper dig gerne med at få en hurtigere WordPress hjemmeside.