HJEMMESIDE TIL SALONER

Frisør, massør, barber, eller andre typer saloner.
Jeg designer og udvikler professionelle hjemmesider der hjælper med at trække kunderne ned i din salon. Altid uden hemmelige priser, lange bindinger, og ugennemskuelige kontrakter.

Dine kunder vil booke online og se dine åbningstider

Som salonejer er dit fokus aldrig online mens du har kunder i salonen, men de søger efter dig online og vil både se priser, åbningstider og booke online. Det skal være nemt, hurtigt og tilgængeligt at finde dine oplysninger.

Jeg hjælper dig gerne med at lave en professionel hjemmeside der er unik og skræddersyet til din salonen. Hjemmesiden kommer til at hjælpe dine kunder med at få en god oplevelse når de leder efter dine åbningstider, hvor din salon er, dine priser og hvordan de får booket en tid. 

Ved at vælge SCWEB slipper du for sælgere der holder mere end de kan love, uigennemskuelige kontrakter, lange bindinger og du får altid fuld ejerskab over din egen hjemmeside. 

Jeg har arbejdet professionelt i den digitale branche i mere end 10 år og ved hvad der virker for din forretning. Mit mål er altid at levere et ordenligt produkt og et ærligt samarbejde hvor vi kan se hinanden i øjnene hele vejen igennem.

massage
udvalg-af-arbejde

Alt-inklusiv, uden du behøves gøre noget selv

Jeg har gjort det nemt for dig der ikke gider bruge tid på det tekniske og på at vedligeholde din hjemmeside selv. Jeg leverer en komplet løsning, og sørger for den er opdateret. 

Professionelle hjemmesider til fair priser

Jeg leverer altid et færdigt produkt til tiden og efter aftale. Prisen for en hjemmeside afhænger af antal sider, funktioner og kravspecifikationen.
Det er altid gratis at få et uforpligtende tilbud.

Hvad er der altid med?

KOM I GODT SELSKAB

Her et udpluk af mine seneste hjemmeside og webshop cases.

Er du klar til en uforpligtende snak?

+45 60 47 47 49

Jeg er altid frisk på en snak omkring dit næste projekt. Skriv eller ring og lad os tage en uforpligtende og indledende snak.


  Ofte stillede spørgsmål

  Mangler du stadig svar på et spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål her, og ellers er du velkommen til at kontakte mig her hvis du ikke fandt hvad du ledte efter.

  Det tager normalt mellem to og seks uger at få lavet din hjemmeside færdig.

  Der er dog flere faktorer der kan gøre sig afgørende for projektets udarbejdelse der vil give lidt længere leveringstid som kompleksitet, omfanget af revisioner, dine svar tider og indholdet på hjemmesiden.

  Du får altid ved accept af tilbuddet en forventet tidshorisont over projektet.

  Webhotel og e-mail er altid særskilt i tilbuddet, da jeg altid overladet hostingen af hjemmesiden til dem der er bedst til det.

  Jeg tilbyder at hjælpe med webhotel opsætning igennem mine samarbejdspartnere, her starter prisen på 895,- om året for hosting af hjemmesiden.

  Hvis du selv vil finde og oprette web hosting er det også helt okay.

  Ja, når din faktura er betalt er alt ejerskab over hjemmesiden, design og koden bag dit.

  Mange virksomheder laver billige hjemmesider, men binder dig derefter i lange kontrakter hvor du ikke selv ejer din hjemmeside bagefter. Jeg vil anbefale dig altid at finde en webleverandør hvor du selv ejer hele løsningen bagefter.

  Ja du kan selv opdatere og vedligeholde din hjemmeside. Hjemmesiden er bygget i det verdenskendte system WordPress og der findes utallige guides, videoer m.m. på nettet der kan hjælpe dig med hvordan du redigere i siden.

  Jeg tilbyder også hjælp til redigering og vedligehold af din hjemmeside hvis du får behov for det.

  Hvis du er gået i stå eller har brug for hjælp til din hjemmeside tilbyder jeg forskellige ydelser, både på konsulentbasis, klippekort ordning eller faste serviceaftaler.

  Du kan læse mere omkring support og vedligeholdelse af hjemmesider her.

  Ja, der er ikke grænser for mulighederne med dit kommende webprojekt. Kontakt mig gerne hvis du har brug for sparring, gode råd eller et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt.

   

  Alle hjemmesider og webshops jeg leverer til mine kunder er altid teknisk søgeoptimeret. Dette betyder at du har det bedste fundament for din videre markedsføring online.

  Siden bliver også hastighedsoptimeret så du får en hurtig indlæsningshastighed der giver en bedre oplevelse for dine besøgende.

  Hvis du ønsker mere søgeoptimering efter lancering af hjemmesiden har jeg nogle partnere i mit netværk jeg kan anbefale dig som jeg selv stoler på og bruger.

  Jeg hjælper gerne med at få taget billeder til hjemmesiden. Du kan læse mere omkring fotografering her.