HJEMMESIDE REFERENCE

GOD-KROP

Klinik God-Krop i København er en afslappet og hyggelig klinik med flere former for massage, wellness, velvære og kropsbehandlinger. De er erfarne indenfor bland andet graviditetsmassage, sportsmassage og wellness massage. God Krop drives af massør og iværksætter Rasmus der ønskede et nyt design og opsætning af deres gamle hjemmeside.

Jeg har udarbejdet den nye hjemmeside til God Krop i WordPress CMS  hvor det er muligt at se hvilke behandlinger de tilbyder, købe gavekort, online booke samt læse mere om klinik God Krop i København.

godkrop2

“Bedste All in One webdesigner jeg har samarbejdet med.
Jeg skulle have redesignet min hjemmeside samt bygget den op i et mere brugervenligt cms. Steffen leverede et udkast, der ikke var til at sige nej til. Det levede op til alle forventninger om udseende samt funktionalitet, og tilmed er hjemmesiden blevet væsentligt hurtigere. Steffen er teknisk dygtig og kompetent, samt har en god forståelse for hvad du som hjemmesideejer har brug for og ønsker.
Det er sjældent at møde en webdesigner, der favner så bredt, samt du undgår at skulle have flere forskellige personer at forholde dig til.
Mine største anbefalinger herfra! Tak fra Rasmus Ramskov”

– Rasmus Ramskov, God-Krop

godkrop

Skal du bruge en ny hjemmeside, webshop eller hjælp til et eksisterende website?

Så kontakt mig på steffen@scweb.dk eller telefon 60 47 47 49 så giver jeg gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.